Hostinger Pilns pārskats


Saimnieks Sīkāka informācija

Kāpēc izvēlēties Saimnieks?

  • Trust Pilot Novērtēts Saimnieks - 4.5
  • Vairāku serveru atrašanās vietas - 7
  • Vairāku maksājumu iespējas - 6
  • Dažādas pakas - 24

Hostinger Servera atrašanās vietas

Hostinger Servers in VilniusViļņa Hostinger Servers in ManchesterMančestra Hostinger Servers in Sao PauloSanpaulu Hostinger Servers in AshevilleAševils Hostinger Servers in JakartaDžakarta Hostinger Servers in AmsterdamAmsterdama Hostinger Servers in SingaporeSingapūra Hostinger Logo
Domains
.online
$0.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.org
$11.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.biz
$11.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.net
$9.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.com
$8.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.in
$7.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.co.uk
$5.5 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.eu
$2.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.space
$0.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.tech
$0.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.store
$0.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Domains
.xyz
$0.99 /Katru gadu
Pilna informācija
  • Paneļi
    [In-house]
Shared Hosting
Premium
$2.15 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    20GB SSD Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel, [In-house]
Cloud Hosting
Professional
$14.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • Procesors
    4 Serdes
  • RAM
    6GB Atmiņa
  • DISKS
    80GB SSD Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
Shared Hosting
Single
$0.8 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    10GB SSD Kosmoss
  • DATI
    100GB Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel, [In-house]
Cloud Hosting
Enterpirse
$27.45 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • Procesors
    6 Serdes
  • RAM
    12GB Atmiņa
  • DISKS
    160GB SSD Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
VPS
Plan 1
$3.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • RAM
    1GB Atmiņa
  • DISKS
    20GB SSD Kosmoss
  • DATI
    1TB Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
VPS
Plan 2
$8.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • RAM
    2GB Atmiņa
  • DISKS
    40GB SSD Kosmoss
  • DATI
    2TB Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
Shared Hosting
Business
$3.45 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • DISKS
    30GB SSD Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Paneļi
    CPanel, [In-house]
VPS
Plan 4
$15.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • RAM
    4GB Atmiņa
  • DISKS
    80GB SSD Kosmoss
  • DATI
    4TB Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
VPS
Plan 5
$23.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • RAM
    6GB Atmiņa
  • DISKS
    120GB SSD Kosmoss
  • DATI
    6TB Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
VPS
Plan 6
$29.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • RAM
    8GB Atmiņa
  • DISKS
    160GB SSD Kosmoss
  • DATI
    8TB Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
Cloud Hosting
Startup
$7.45 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • Procesors
    2 Serdes
  • RAM
    3GB Atmiņa
  • DISKS
    40GB SSD Kosmoss
  • DATI
    Unmetered Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]
VPS
Plan 3
$12.95 /Katru mēnesi
Pilna informācija
  • Operācijas sistēma
    Linux
  • RAM
    3GB Atmiņa
  • DISKS
    60GB SSD Kosmoss
  • DATI
    3TB Joslas platums
  • Veltīta IPS
    1
  • Paneļi
    [In-house]

Hostinger Full Review 2023

Hostinger ekspertu apskats

Hostinger, kurā ir vairāk nekā 29 000 000 lietotāju visā pasaulē, ir ārkārtīgi populārs un labi cienīts tīmekļa mitināšanas pakalpojumu sniedzējs. Hostinger katru dienu var reģistrēties vairāk nekā 15 000 reģistrāciju, tāpēc mēs nolēmām pārskatīt platformu un noskaidrot, vai tā varētu būt budžetam draudzīga iespēja.

Hostinger daudzi noderīgi rīki un līdzekļi tika izcelti mūsu garajā, mēnešus ilgajā Hostinger pārskatā. Hostinger spēj arī izpildīt savus solījumus par augstu uzticamību un ātru ielādes laiku. Tas ir milzīgs varoņdarbs, ņemot vērā uzņēmuma lielo abonentu bāzi.

Gan plusi, gan mīnusi

Plusi:

  • Īpaši ierobežotus budžetus var nodrošināt ar ļoti zemām ikmēneša izmaksām.
  • Jūs varat sagaidīt uzticamu, ātru pakalpojumu un ātrāku ielādes laiku.
  • Hostinger vilkšanas un nomešanas vietņu veidotājs ļauj viegli izveidot vietni dažu minūšu laikā.
  • Tiešraides tērzēšana, e-pasts vai biļešu iegāde ir pieejama 24/7/365, lai ātri atrisinātu visas problēmas
  • Pateicoties skaidri definētajām funkcijām un plāniem, ir viegli izvēlēties savām vajadzībām labāko paketi.
  • Jūsu vietne darbosies nevainojami ar neierobežotu joslas platumu un SSD krātuvi visos plānos.
  • Vienkārša e-komercijas iepirkumu grozu iestatīšana tikai ar vienu klikšķi

Mīnusi

  • Lai piekļūtu bezmaksas pakalpojumiem, piemēram, neierobežotiem e-pasta kontiem vai SSL sertifikātiem, ir nepieciešami jauninājumi.
  • Hostinger nepiedāvā
    Serveris veltīts
    Plāni
  • Hostinger piedāvā WordPress 1 klikšķa instalēšanas procesu un ir optimizēts darbam ar WordPress. Tomēr Hostinger nepiedāvā WordPress specifisku mitināšanas paketi.

Cenas un maksāšanas veidi

Hostinger ir pazīstams kā viens no lētākajiem tīmekļa mitināšanas uzņēmumiem. Tomēr cenas var atšķirties atkarībā no pašreizējiem darījumiem. Pamata vienotais plāns sākas no USD 0,80 mēnesī. Mēs bijām pārsteigti par iekļauto funkciju daudzumu.

Jūs saņemat līdz 100 GB joslas platuma, iknedēļas dublējumkopijas un vairākas PHP versijas. Ir arī vairāk nekā 100 instalēšanas opciju ar vienu klikšķi. Izmantojot Business Hosting plānu, bez maksas varat iegūt neierobežotu skaitu e-pasta kontu un SSL sertifikātu.

Viņu

Hostings ir kopīgots
Uzņēmums piedāvā mākoņpakalpojumus par cenām, kas ir salīdzināmas ar tirgu. Plāni ir ļoti ekonomiski. Hostinger piedāvā neierobežotu joslas platumu un vietnes ar StartUp plānu, sākot no USD 7,45 mēnesī. Hostinger nodrošina arī Hostinger ātruma rīkus, bezmaksas domēna reģistrāciju un īpaši izstrādātus ātruma rīkus. Cloud Enterprise plāni ir pieejami, sākot no 27,45 USD, un tajos ir iekļauta 12 GB RAM, 160 GB krātuve un neierobežots vietņu skaits.
VPS mitināšana
Varat arī to iegūt par USD 3,95 līdz USD 29,95 mēnesī.

Tas ir viegli lietojams

Hostingeram ir 15 000 klientu, kas katru dienu ierodas pie mums. Sākotnēji viņi var izvēlēties Hostinger, jo tie ir lēti, taču tīmekļa vietnes izveides un uzturēšanas vienkāršība, izmantojot pakalpojumu, liek viņiem atgriezties. Hostinger bezmaksas vietņu veidotājs var būt noderīgs rīks, taču labi sakārtotā cPanel sistēma un vairāk nekā 100 ērti lietojamas lietotnes nodrošinās iesācējiem pārvaldāmu un pielāgojamu vietni.

Hostinger joprojām var izmantot tādi lietotāji kā mēs, kuriem nepieciešamas uzlabotas funkcijas un sarežģīta funkcionalitāte. Hostinger piedāvā iespēju izveidot GIT repozitoriju kā daļu no katra plāna, kas ir ļoti svarīgi tādām sadarbības komandām kā mūsu, kā arī vairāku PHP valodu atbalstu un phpMyAdmin. Hostinger piedāvā daudzas funkcijas, tostarp neierobežotu vietņu mitināšanu un SSL sertifikātus bez maksas. Tomēr šīs opcijas nav pieejamas bez jaunināšanas.

Mēs vairākas reizes jauninājām testa vietni, lai pārbaudītu, cik vienkārša ir mērogošana. Hostinger klientu apkalpošanas komanda katru jaunināšanu spēja padarīt ātru un vienkāršu.

Ielādes laiks un uzticamība

Hostinger apkalpo gandrīz 29 miljonus klientu, tāpēc mēs raizējāmies, ka Hostinger nepildīs viņu solījumus par izcilu darbības laiku vai ātrāku ielādes laiku. Mēnešus ilgas pārbaudes pierādīja, ka Hostinger darbspējas laiks pastāvīgi ir 99,9%, kas ir krietni virs nozares vidējā rādītāja, proti, 99,4%.

Mēs arī atklājām, ka to ielādes laiks ir ārkārtīgi ātrs — aptuveni 1 sekunde vienā lapā. Cache Manager, uzņēmuma risinājums, kas krasi samazina ielādes laiku, ir galvenais iemesls. Hostinger piedāvā klientiem soli pa solim norādījumus, kā optimizēt viņu vietnes, lai nodrošinātu ātrumu.

Šīs ir iezīmes

Hostinger spēja ātri kliedēt visas bažas par zemo cenu un ierobežotajām funkcijām, ko tas nodrošina. Pamata pakotnēs ir visas noderīgas funkcijas, piemēram, Hostinger vietņu veidotājs vai instalēšanas rīks ar vienu klikšķi, lai instalētu vairāk nekā 100 lietotnes. Tie ietver WordPress un citas e-komercijas iespējas, piemēram, WooCommerce. Pamatplānos ir iekļauta iknedēļas dublēšana, taču jums būs jāveic jaunināšana, ja jūsu vietnei ir nepieciešamas ikdienas dublējumkopijas.

Tika novērtētas arī uzlabotās funkcijas, ko piedāvā pat pamata vai vidējas klases pakotnes, un tās sniedza mums lielāku kontroli pār mūsu testa vietu. Mēs varējām izveidot aizmugursistēmu, kas atbilst visām mūsu prasībām, izmantojot neierobežotus FTP kontus, attālo MySQL un dažādas PHP versijas. Mēs bijām ļoti apmierināti arī ar katra konta sniegto drošību, neskatoties uz to, ka tas bija pieņemams. Hostinger padara konta drošību par prioritāti, ieguldot FTP un SSL. Viņi arī iegulda lielus ieguldījumus infrastruktūras atjauninājumos, BitNinja un SSL.

Atbalsts klientiem

Hostinger norāda, ka klientu apkalpošana ir galvenā prioritāte. Šķiet, ka tā ir bijusi taisnība lielāko daļu laika. Uzņēmums spēja reaģēt ātrāk nekā vidējā nozare katram no četriem kanāliem: biļešu iegādei, e-pastam, pasta pastam, tērzēšanai un tiešsaistes tērzēšanai.

Gandrīz katra saskarsme ar pārstāvjiem noveda pie tā, ka tikām pārī ar ekspertu, kurš varēja ātri saņemt atbildes uz mūsu jautājumiem.

Hostinger labākā funkcija ir viņu klientu atbalsts. Mums tie nebija ļoti bieži jāizmanto. Hostinger zināšanu bāzē ir simtiem noderīgu rakstu, apmācības, kas bieži tiek atjauninātas par tehniskām problēmām, un emuārs, lai palīdzētu mums pārvarēt daudzos izaicinājumus, ar kuriem saskārāmies, izmantojot Hostinger.

Lietotāja pārskatīšana

Mūsu ekspertu atsauksmes, kā vienmēr, ir balstītas uz mūsu tehniskajām zināšanām un pieredzi. Šis apskats ir papildināts ar atsauksmēm, ko rakstījuši mūsu biežie lietotāji, lai labāk izprastu Hostinger darbību salīdzinājumā ar konkurentiem.

Secinājums

Hostinger ekspertu apskats bija lielisks veids, kā saprast, kāpēc šis pakalpojums ir tik populārs. Hostinger spēj apvienot ārkārtīgi pieņemamas cenas ar utilītu un funkciju pārpilnību, kā arī bagātības dokumentāciju un draudzīgu atbalsta personālu. Hostinger ir laba izvēle neatkarīgi no tā, kur klienti atrodas savā tīmekļa mitināšanas ceļojumā. Tas piedāvā pieejamu cenu un plašu funkciju klāstu, kā arī spēcīgu atbalstu. Pamatfunkcijas, kas iesācējiem ir nepieciešamas, lai sāktu darbu savā vietnē, tostarp vietņu veidotājs un liels joslas platums.

Pieredzējuši lietotāji, iespējams, nevar izmantot a

Serveris veltīts
Hostinger piedāvā koplietotu mākoņdatošanas un pārvaldītu mitināšanas pakalpojumu, kas sniedz viņiem lielāku kontroli un elastību.
VPS
Plāni tīmekļa pārziņiem piedāvā daudzas priekšrocības. Varat viegli un efektīvi pielāgot vietni aizkulisēs, izmantojot cPanel un vairāk nekā 100 viena klikšķa lietotņu instalāciju. Ir pieejams arī piekļuves pārvaldnieks.

Hostinger cenu noteikšana

Domēni
Iepakojums Cena Paneļi
.tiešsaistē $0.99
19,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.space $0.99
19,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.tech $0.99
19,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.veikals $0.99
19,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.xyz $0.99
11,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.eu $2.99
8,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.co.uk $5.5
6,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.in $7.99
14,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.com $8.99
10,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.tīkls $9.99
10,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.org $11.99
12,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
.biz $11.99
12,99 ASV dolāri pēc pirmā termiņa
[Iekšējais]
Koplietošana
Iepakojums Cena Diska vieta Joslas platums Operācijas sistēma Vietņu skaits Paneļi
Viens $0.8 SSD10 GB 100 GB linux server plane 1 CPanel, [iekšējais]
Premium $2.15 SSD20 GB Nav mērīts linux server plane Neierobežots CPanel, [iekšējais]
Bizness $3.45 SSD30 GB Nav mērīts linux server plane Neierobežots CPanel, [iekšējais]
Mākoņu mitināšana
Iepakojums Cena Diska vieta RAM Joslas platums Operācijas sistēma Veltīta IPS Procesora numurs Paneļi
Uzsākt $7.45 SSD40 GB 3 GB Nav mērīts linux server plane 1 2 [Iekšējais]
Profesionāls $14.95 SSD80 GB 6 GB Nav mērīts linux server plane 1 4 [Iekšējais]
Uzņēmējdarbība $27.45 SSD160 GB 12 GB Nav mērīts linux server plane 1 6 [Iekšējais]
VPS
Iepakojums Cena Diska vieta RAM Joslas platums Operācijas sistēma Veltīta IPS Paneļi
1. plāns $3.95 SSD20 GB 1GB 1 TB linux server plane 1 [Iekšējais]
2. plāns $8.95 SSD40 GB 2 GB 2TB linux server plane 1 [Iekšējais]
3. plāns $12.95 SSD60 GB 3 GB 3TB linux server plane 1 [Iekšējais]
4. plāns $15.95 SSD80 GB 4 GB 4TB linux server plane 1 [Iekšējais]
5. plāns $23.95 SSD120 GB 6 GB 6 TB linux server plane 1 [Iekšējais]
6. plāns $29.95 SSD160 GB 8 GB 8 TB linux server plane 1 [Iekšējais]

Vairāki maksājumu veidi

Dažādiem klientiem patīk maksāt dažādos veidos, un Hostinger ļauj jums tos visus aptvert


Hostinger - credit
Hostinger - MasterCard
Hostinger - debit
Hostinger - prepaid cards
Hostinger - paypal
Hostinger - wire transfer
Hostinger - bitcoin

Hostinger Daži vārdi

Izvēlieties savu tīmekļa mitināšanas risinājumu un izveidojiet perfektu vietni! Sākot ar koplietošanu un domēniem līdz VPS - mums ir viss nepieciešamais, lai gūtu panākumus tiešsaistē.

106 Komentāri

Nov 25, 2016 09:24
Uzticama un uzticama
Pēc tam, kad esmu bijusi kopā ar viņiem vairāk nekā 8 mēnešus, es varu apgalvot, ka viņi ir patiešām labi. Es pārcēlos uz viņiem no HostGator un nevarēju būt laimīgs. Tagad es saņemu profesionālu un ātru atbalstu un jūtos kā novērtēts klients. Kamēr viņi turpina nodrošināt ātrumu un rūpējas par saviem lietotājiem, viņiem es esmu lojāls klients. Lielisks darbs!

Nov 28, 2016 10:54
Recently moves to them due to Black Friday deal I found on this page (thanks Whtop!) and couldn't be happier now. Support is top quality, so moving was a piece of cake, speed is uptime and the UI is suitable for beginners, so I can easily recommend them to all my friends who are just starting. Great work!

Nov 29, 2016 03:24
Labākais mitināšanas pakalpojumu sniedzējs
Es domāju, ka šodien esmu pilnībā sabojājis savu vietni, jo es nejauši izdzēsu diezgan svarīgu saturu savā vietnē un arī viņiem nebija dublējumkopiju (jā, jā, es zinu, ka man vajadzētu izveidot dublējumus visam).
Pēc sazināšanās ar viņiem tieši no cPanel man nekavējoties bija dublējumi!
Liela vērtība un ļoti uzticama. Paldies.

Nov 30, 2016 05:21
Purchaced VPS during Black Friday and this deal really has an amazing value. Moved all my websites there and am very happy. Used to be a Shared hosting user at Hostinger. Must say this was a great update.
The Custome Success team is amazing for people who use shared hosting.

Dec 01, 2016 09:44
Lielisks darījums!
Pēc skolas projekta veikšanas, izmantojot viņu mitināšanu, izmantoja iespēju un izmantoja akciju Melnā Piektdiena, atjaunināja un tagad ir izveidojis foršu, modei veltītu emuāru. Bloga izveide bija ļoti vienkārša, un izskatās, ka profesionālis to paveica, jauks darbs :)

Dec 02, 2016 09:37
A friend recommended me Hostinger, so I went with his recomendations due to very affordable prices. After several months I can tell that the price/quality ratio is very good and actually you get more than you pay for. Of course there's allways places to improve, I believe their website design is a bit outdated, yet it doesn't impact the quality of services.

Dec 05, 2016 01:54
Our family business started growing and my parents are farmers who cultivate corn, so you can guess that they’re not very good when it comes to IT related stuff. I searched for the best option so that they could manage their online presence themselves. First I thought about creating them a site with WordPress but the found out about the Zyro builder. The UI of drag&drop seemed like the best solution, then I found Hostinger who provides it as a builder and believed it to be a great 2in1 deal. Taught my parents how to use it and now they’re very happy with the outcome. They barely ask me for assistance and told me that one time they even tried contacting the support staff.

Dec 05, 2016 03:16
Tīmekļa mitināšanas Coca-Cola
Gadu gaitā man nācās pārvietoties vairākos tīmekļa mitināšanas pakalpojumu sniedzējos. Man tas bija jādara, jo viņu sludinājumi solīja daudz, bet vēl vairāk pievils. Kad es ticēju, ka esmu atradis kaut ko labu, kvalitāte sāktu pazemināties, tomēr viņu pakalpojumu publicitāte pieaugs. Visilgākais periods, kurā es paliktu pie hostinga nodrošinātāja, bija pusgads. Tagad es skaitīju divus gadus kopā ar Hostinger un jāsaka, ka viņi patiešām iegulda labā lietotāja pieredzē. Turpmākajos gados esmu pamanījis, ka kvalitāte turpina uzlaboties. Mana līdz šim iecienītākā funkcija ir nesen pievienotā tiešās tērzēšanas funkcija no cpanel. Tas ir daudz labāk nekā biļešu sistēma, it īpaši, ja jūs nesaskaras ar kādu ...

Dec 05, 2016 03:53
Short review after 3 years with Hostinger: good speed, professional support, quality knowledge base, useful tutorials, great improvements (tutorial section is not that old + they added a live chat feature). Cons: was a bit confused at the beginning with the UI but it also became better, so they work on their user experience.

Dec 06, 2016 03:43
During Black Friday sale upgraded from 000webhost to Hostinger and must say that I’m really very happy with the work that they’ve done. Firstly, it’s amazing that I had the possibility to learn and test their services for free. Now I’m a premium user, get an amazing service plus 2 great bonuses for a very low price - very cool support staff (tried contacting them - smart and nice guys) and more space! Now i can grow my website!

Dec 06, 2016 03:18
Really like the Zyro builder. It makes it so easy to build a website, even my grandma did it. LOL. She wanted to have the possibility to see her grandchildren from wherever she is, so I taught her and now she has a gallery of us online. Awesome!

Nov 18, 2016 11:02
Labākie pakalpojumi tur!
Es jau vairākus gadus esmu viņu klients un esmu izstrādājis vietnes dažāda veida klientiem no dažādām vidēm un valstīm, tāpēc man bija iespēja izmēģināt būtībā visu, ko piedāvā Hostinger: no Shared līdz VPS.
Jāsaka, ka esmu pamanījis reālus uzlabojumus attiecībā uz viņu pakalpojumu kvalitāti. Man visvairāk patīk livechat funkcija cPanel. Tā kā man nav nekas jauns šajā mitināšanas lietā, man reti nepieciešama palīdzība, kad vajag, man nepieciešama ātra un profesionāla palīdzība. Un viņi to piegādā. Paldies!

Dec 06, 2016 03:59
Diezgan forši
Es vēlētos, lai es tos būtu atradis ātrāk, tas būtu ietaupījis man daudz dārga laika un daudz galvassāpju. Manam iepriekšējam pakalpojumu sniedzējam bija ļoti vājš atbalsts, un atbildes saņemšana no viņiem vienmēr prasīs vecumu. Es pārcēlos uz Hostinger, un šis process bija vienkāršs un ātrs, un tagad es varu paveikt savu darbu ātri, jo visi man radušies jautājumi tiek atrisināti praktiski tajā pašā brīdī un nav jāgaida. Es esmu pārliecināts, ka es saņemšu atbildi.

Dec 06, 2016 04:51
I recommend them to anyone who needs hosting services since over the last two years they’ve proved me to be a trustworthy company. I haven’t faced any major issues that couldn’t be solved by their support staff. Another thing I like is their pricing which is I believe to be one of the lowest in the web hosting field market. So the ratio of pricing / quality makes it a great value

Dec 07, 2016 08:19
At first when started with them, I was new to web hosting and was a free user. Then I got pretty mad because would get CPU limit errors and thought that the service was bad. THEN, after learning, I understood that it was actually me, who didn’t know how to optimize my account. LOL. Of course, in time my website grew and I had to go for paid plans, so did that and three years later am a proud fan of Hostinger, due to the quality of service. My site loads fast, support is helpful - feeling like a real VIP.

Dec 07, 2016 08:32
Reasons why I’m with Hostinger and am not planing to migrate: great speed, professional support, easy-to-use cpanel, AMAZING prices, can’t find anyone else who could make an offer so good for such a low price.

Dec 07, 2016 01:26
Diezgan lieliski
Es pamanīju, ka viņi strādā pie savu pakalpojumu uzlabošanas, un esmu par to ļoti priecīgs, piemēram, pievienotā tiešsaistes tērzēšanas funkcija, kas palīdz ātrāk atrisināt visas radušās problēmas, kā arī apmācības sadaļa palīdz uzzināt daudz jauna un noderīga, tāpēc vēlētos viņus apsveikt ar to es tomēr uzskatu, ka viņu vietnes dizains ir nedaudz novecojis un mazliet paviršs. Tāpēc es uzskatu, ka viņi varētu pie tā strādāt, ne tikai viņiem būtu labāka izskata vietne, bet arī labāka lietotāja pieredze.

Dec 07, 2016 02:26
The best feature I like at Hostinger is no ads. I simply hate when someone whose service you use fills all the space with those annoying ads, c’mon I paid for it, so why the annoying stuff, what’s next, pop-ups? :D in any case I can only say thanks to Hostinger for not doing that and please never come up with the idea to do that in the future. Thanks (in advance).

Dec 06, 2016 02:43
I am using their VPS, as a professional developer find it to be the best option.I create websites for people with different businesses and different needs, so the variety of packages is great option. Also all my clients are always happy that their websites are up and running. Cloud infrastructure is a great advantage for anyone who wants to be 100% sure about their online presence.

Nov 17, 2016 12:02
Palielināt
Absolūtais parfē!
Je suis leur klientam ir 10 mēneši un suis très, kas atbilst kvalitātes pakalpojumiem. L'Equipe de customer support est professionnelle et vite de répondre. J'espère qu'ils viennent de continuer de donner les services de haute quality!

Nov 09, 2016 11:35
Lieliska naudas vērtība
Es mitinu savu biznesa vietni viņu VPS. Sāku no mazākā plāna un uzlaboju, kad mans bizness pieauga. Tagad es izmantoju 4. plānu, kas tagad tiešām atbilst manām vajadzībām. Ļoti patīk, cik viegli ir jaunināt (pazemināt, ja nepieciešams). Jebkurā gadījumā mana vietne vienmēr ir tiešsaistē un darbojas, un tā darbojas ļoti ātri - ļoti patīk mākoņu infrastruktūras priekšrocības.
Lielisks serviss

Nov 09, 2016 01:37
Es migliori!
Hosting klienta vienreizējs un anonīms. Posso dire che la qualità dei loro servizi è eccellente e mi piace molto, perché è facile di usare e lo staff di support è veri professionali.

Cammy

Apr 01, 2016 01:31
Kādreiz labs, tagad šausmīgs
Bezmaksas plānu es izmantoju kopš 2014. gada augusta. Mana pirmā vietne L4W2 Gamers bija pārvietojusies, un serveri ļoti labi izturējās pret visu, un nekas patiešām nenotika nepareizi, līdz vietne tika uzlauzta - manai vietnei nebija izmantošanas iespēju, tāpēc es to uztveršu kā resursdatora problēma. Tas bija 2015. gada 25. janvārī, ka es izdzēsu vietni. Es atgriezos ar viņiem kaut kad pagājušā gada beigās apmēram mēnesi, lai uzņemtu to pašu vietni. Es biju atradis, kopš viņi pēc Aurimas Rapalis aiziešanas pieņēma jaunu izpilddirektoru, pakalpojums bija ievērojami pasliktinājies. 403/404 kļūdas un novirzīšana notika bez iemesla (acīmredzot drošības skripts, kas bija salauzts). Serveri pastāvīgi parāda kļūdas PHP un atgriež ielādes kļūdas temp ...

Oct 03, 2016 11:42
Been with Hostinger for around 4 years now. Like most, started as a beginner with Free plan, later upgraded. The Free plan I recommend to any beginner who wants to test and learn, don't recommend for those who expect traffic on their site. Those should go for Premium
Best features of Hostinger I find to be the user friendly cPanel and great customer support. They've been helpful throughout these years.

Oct 10, 2016 10:51
I wish to share some insights, while being their client for almost two years.
From the beginning really liked using the Zyro website builder since you can create your webpage in minutes, worked perfect for me because I simply hate coding and drag&drop interface made it so easy. Glad I could start my business with no help (only from the support team, which is actually great and responds quickly), that saved me A LOT of money. Keep up the good job!

Oct 11, 2016 11:22
Great service providers. Speed is uptime, 24/7 support is reliable.
I really enjoy hosting my WordPress blog with them, the auto install feature made it quick and "painless". Definitely suitable for beginners.

Oct 17, 2016 02:20
Well this is more of a "thank you note" than a review. Recently my site went down and naturally I started panicking about losing clients. Contacted the Customer Support department and they were quick to answer where have I messed up and fixed the situation quickly.
Now I'm 100% percent positive that my business is safe in their hands. Thank you guys, you rock!

Oct 20, 2016 09:03
J'aime beaucoup l'Hostinger et peux recommander leurs services pour tous et pour toutes. Le customer support est simplement excellent! Continue les services bons!

Oct 24, 2016 02:22
I’m quite new to blogging world. When I finally have the courage to create my own, I chose Hostinger due to the reviews on this site. Whtop helped me to choose my hosting company, and I am pretty satisfied. One thing I liked about Hostinger very much is the customer support. Being new, makes me quite slow and I still need to learn about blogging. Hostinger is such a huge help.I recommend it to new bloggers, and the price isn’t too high, this one is worth the money and will leave you satisfied.

Oct 25, 2016 12:58
I used to host my website with Hostgator and GoDaddy, they’re both slow and provide terrible customer support, I think that Hostinger is the best hosting company on the market, first I ordered a plan and thought that they provide only card payment, so I used 24/7 live service, the responses were quick, a guy assisted me to pay with PayPal. Everything is great now. 8/10 because there is always something to improve, good luck.

Nov 16, 2016 02:55
Ļoti jauks serviss!
Pēc daudzu sliktu pārdzīvojumu ar citiem, pirms dažiem mēnešiem kaut kā tomēr saukts par “hostinga vadītājiem”, es pierakstījos Hostinger. Es atvēru kontu vairākus mēnešus, lai pārbaudītu viņu pakalpojumus. Joprojām negribējās ilgi pierakstīties, ja izrādīsies, ka viņi ir tikpat slikti kā ‘līderi’. Šodien es pilnīgi uzskrēju un sabojāju savu vietni, domāju, ka viss ir zaudēts, tomēr viņiem izdevās saglabāt visu manu darbu. Iespējams, nevaru viņiem pietiekami pateikties. Jūs esat Līderi, nevis kā citi „līderi”.

Oct 26, 2016 08:59
I could describe Hostinger as simply amazing, I may be lucky that all I need is speed and effective support if I encounter any minor issues. My site is a WordPress handles many visitors at same time so it has to be very fast and always online. This is what I get from Hostinger, they provide amazing support and plenty of features in their cpanel, I wouldn’t hesitate to pay even more for the features that I receive.

Oct 31, 2016 04:37
Great speed, professional support, in general - top quality provider. I enjoy hosting my blog with them and can recommend them to all.

Nov 02, 2016 08:43
Wanted to give you a 9/10 but I finally found the one thing that as lacking - 24/7 live chat, Great that you finally have it, now you get a perfect 10/10, since the team that works on it responds quickly, directly and professionally.

Nov 02, 2016 01:37
Je suis heureux d'être un client d'Hostinger. J'ai essayé les services des autres hébergeurs comme Godaddy et Bluehost, mais aucun d'eux n'a la compétence et la qualité des services qui peut-être compare avec Hostinger. Seulement avec Hostinger j'ai compris pour qua il existe une équipe de "customer suces" et pas "customer support". Vrais professionnels.

Nov 03, 2016 08:45
Very good service, always uptime, haven't checked their customer support yet, so 8/10. Also really liked the auto install feature. Created my wordpress blog in several minutes.

Nov 07, 2016 08:52
Real professionals: speed is uptime, support is professional and quick to answer. -1 for their website design - a bit out dated.

Nov 07, 2016 11:58
Excellent service. Used Shared hosting plan for a year, and around 4 months ago went with the VPS. Now my site loads in super sonic speed and due to cloud infrastructure I'm sure it is always online, for anyone who knows their way around coding, go with VPS, great value of money!

DiDiEr

Nov 09, 2016 08:58
Lieliski!
Je suis un klienta d'Hostinger il y a 1+ an. Je peux dire seulement que les services sont excellents et l'usage de cpanel est très facile. Ta vitesse de mon site est uptime and equipe de customer succès est professionnelle.
Merci et bon drosme!

Dec 07, 2016 04:09
Sono un cliente di Hostinger da tre anni. Loro service sono buone. Non ho incontrato alcuni problemi. Bravo, ragazzi! Sono loro cliente fidele!

Oct 27, 2016 03:32
Hostinger is the best host I have ever had pleasure working with and I have been with Hostgator, GoDaddy and Dreamhost before. I like how professional their customer support service is. They treat all of their customers with respect, even knowing that I don’t own a major company, still made me feel like a real business shark. I highly recommend Hostinger + PROS: Outstanding Customer Support (special thanks to Lincoln and Peter - you rock!)

Dec 08, 2016 08:33
Very nice services, I started with them around a year ago and even during this period I’ve noticed improvements such as live chat feature from the cpanel, which means that they’re constantly improving the quality of their services, which indicates that they care about their users experience. Great work. Continue to do so.

Dec 01, 2016 01:04
Izcili
Iegādājies VPS plānu, kas vislabāk atbilda manām vajadzībām, un esmu patiesi laimīgs. Es varu viegli instalēt jebkuru nepieciešamo funkciju un pārvaldīt savu vietni tā, kā es vēlos.
Vienīgais, ko man nebija iespējas pārbaudīt, ir viņu sniegtā atbalsta kvalitāte, taču esmu diezgan pārliecināts, ka tas būtu arī diezgan labs

Dec 08, 2016 10:46
I left them once since I didn’t really like the quality but now a trusted friend recommended me to give them another chance so I did. Everything turned out better than expected and I believe they have improved their services, since my sites speed is now better, tickets are answered faster and the UI is simpler to use.

Jan 24, 2017 10:16
Very good services!
I must say that they have one of the most professional support staffs out there, they work quickly and tkae effort to anwer my questions and help me when I feel completely lost. So I recommend them to anyone who is new to web hosting.
Another thing I like is their cPanel, which is easy to use and very user firendly.

Feb 02, 2017 10:20
Very professional services for a very low price.
After the recent upgrades my sites load super-fast and I'm very glad about thet.
Also thumbs up for the very well trained support staff, real professionals.

Feb 17, 2017 04:18
Good services for a very affordable price.
Customer support - works professionally and quickly;
My site loads fast and didn't face any noticable downtime

Feb 21, 2017 11:47
Hostinger ir pārsteidzošs
Ja man Hosingers būtu jāapraksta tikai dažiem vārdiem, es tos sauktu par vienkāršu, uzticamu un uzticamu uzņēmumu.
Priecājos atrast pakalpojumu sniedzēju, kurš patiešām rūpējas par saviem klientiem un sniedz pārsteidzošu atbalstu jebkurā laikā, kad tas ir nepieciešams.

Mar 01, 2017 11:31
Patīk viņiem DAUDZ
Pēc tam, kad devos turp un atpakaļ no viena mitināšanas nodrošinātāja pie otra, izmantoju iespēju un devos kopā ar Hostinger, tagad es par to esmu diezgan priecīgs un ceru, ka es nekļūdos. Patiešām, tāpat kā viņu atbalsta personāls, šķiet, ka viņiem patiešām rūp jūsu problēmas

Sep 04, 2017 04:06
Viegli un lēti
Hostinger izmantoju koplietojamo mitināšanu. Pašlaik es domāju, ka tas ir hostings, kuru meklēju jau ilgu laiku. Kāpēc tā?? Es biju iesācējs šajā jautājumā, bet KOMANDA man ļoti palīdzēja. Vēl svarīgāk ir tas, ka es biju vīlusies par visu darbu, kas man jāveic, kamēr man nav prasmju. Tomēr, atverot paneli, redzēju, ka varu izmantot automātisko instalēšanas programmu, izvēlēties platformu savai vietnei un viegli sākt veidot savu lapu. Es nevaru iedomāties labāku variantu un pakalpojumus par to pašu cenu!

Sep 05, 2017 12:10
labākais sniedzējs!
Godīgi sakot, labākais lēmums, ko jebkad esmu pieņēmis, bija Hostinger izvēle par savu pakalpojumu sniedzēju. Cena, ātrums, komandas atbalsts, tehnoloģija, cpanel utt. Ir pārsteidzoši!

-hidden-

Oct 13, 2017 03:11
Labākais zemāko izmaksu mitināšana
Labākais zemāko izmaksu mitināšana visiem nepieciešamajiem. Vadības panelis ir ļoti ērti lietojams. Auto Installer palīdz man instalēt WordPress mazāk nekā 1 minūtē. Tas ir viss, kas man vajadzīgs.

Payton K.

Feb 16, 2018 04:21
Hostinger: Lielisks saimnieks
Jau aptuveni 3 gadus es izmantoju Hostinger visām savām tīmekļa mitināšanas vajadzībām. Esmu izmēģinājis citas mitināšanas vietnes, taču nevienu no tām nevar salīdzināt ar Hostinger. Sākot ar apbrīnojamo atbalstu, beidzot ar funkciju ielādi ar laivu un beidzot ar zibens ātrumu, Hostinger ir acīmredzama izvēle, meklējot lielisku tīmekļa mitinātāju!

Feb 22, 2018 03:36
Hostinger patiešām ir naudas vērts!
Es uzskatu, ka iztērētā naudas summa nav pietiekama, lai faktiski atmaksātu viņu pakalpojumu kvalitāti. Par viszemāko cenu jūs saņemat labākos pakalpojumus!

Zdravko

Feb 23, 2018 02:50
Nepieciešams ar šo dalīties!
Es tikai vēlos dalīties ar visiem: esmu ļoti apmierināts ar Hostinger! Man bija dažas problēmas ar manu vietni, klientu atbalsts man palīdzēja, kā arī piedāvāja bezmaksas SSL par radītajām nepatikšanām kā kompensāciju! VAI TAM TICĒT? Pilnīgi labākais klientu atbalsts! Mīlu Hostinger!

Mar 02, 2018 09:03
I was surprised, really surprised when I saw the unlimited plans of hostinger. For a moment, I thought that someone might be kidding me, but it was "unbelievably real". I was unable to believe the plans that hostinger provides at so much cheaper rates. But then, I was a bit concerned about the speed, I wasn't sure if the speed would be up to the mark or not. SO I tried hostinger to check if everything is "significantly as described" or not. UNBELIEVABLE!!! I found that it's really real! Thank You so much hostinger for such amazing services that you render. I love you!!!

Mar 09, 2018 04:34
Managing a hosting account is one of our least favorite parts of owning and running a website. Each host provides a different interface for customers to control their billing information and hosting subscriptions, and every company includes different layouts, access levels, and services. Combined with cPanel, customers sometimes have a hard time knowing where to look to accomplish various tasks.
Not so with Hostinger. The company has created our favorite management interface that puts all the hosting services in a single accessible, intuitive package. Although cPanel is typically considered the gold standard, we didn't miss it at all when testing our Hostinger services.Believe me I have used almost all major Hosting services till now and I have found Hostinger as "THE BEST".

Apr 03, 2018 05:20
I am using Hostinger from last eight months it just surprises with lots of features and other benefits in a very cheap time. Its support is quick and knowledgable.
I provides a top class customer service . It is pretty easy and support always respond on time.

arsalanalirao

Jan 26, 2019 09:23
Hostinger ir lieliski piemērots manai Pakistānas darba vietnei
Manas vietnes Pakistāna darbs (PakistanJobs.Net) mitināšana ar viņiem, vislabākais ātrums, reakcijas laiks un atbalsts.

Mar 21, 2019 02:12
I was experimenting with the hosting services in 000webhost.com and the pop up was like “Upgrade to Hostinger”. At first I thought no way but after some time I have decided to go for it just to try it out - you know that moment when you have some savings left after christmas, so that was it. Here I go, upgraded to premium for one year, got the domain for free, can create emails with my domain name (super cool lol) and have a website for my memes. That’s just for fun though but I can see why Hostinger has so many good reviews. Everything is working quite good and the support team - they rock! Keep it up :D

Dec 08, 2016 10:03
Anybody who is serious about their business understands how important your online presence is and how terrible it is if your site goes down. Today that happened to me. I immediately contacted the support staff and they got it back online in minutes, so can say that the added live chat feature from the cPanel works perfectly.

Sep 22, 2019 05:36
Unreliable Host company that cheats clients.selling Unlimited paid plans and reducing them with several cuts, forcing all clientes to accept new conditions and restritions pushing them to their abusive and ditactorial TOS.


HOSTINGER - Total deception of customers who bought the UNLIMITED plan - Fraud

How can you recommend this hostinger, who sells cat for hare?

HOSTINGER is an unreliable hosting company. Very bad ! - Run away while you can!

It is a company of unreliable people, who does not respect contracts.

They change the rules during the game and impose their decisions on those who are bound by a contract in place for several years.
They push customers to the Terms of Service, which they adjust to the detriment of customers.
You are not r...

Mar 05, 2020 05:13
Ojito con estos que son unos pillabichos. No sé ni para que me molesto en escribir, pues ya quedó todo hablado en el largo hilo por email con el soporte, pero bueno por intentarlo nada se pierde. Resumiendo, debido a fallo VUESTRO en VUESTRA INFO en la web, así como por email y además haberme hecho comprar otro email más porque así me lo dijo VUESTRO suporte, nada resultó ser verdad con el email. Quise una devolución y me dijeron que solo era posible en crédito dentro de la plataforma por haber pagado con BTC e infligía la política de devolución, cosa que no quiero para nada porque me he tenido que pagar otro proveedor de email que si ofertaba lo que quería y lo tenía de verdad, y que además no hace “publicidad engañosa” en su página principal.

Jan 17, 2017 12:04
Good services for a good price. Faced some slight downtime but it didn't ruin the experience in general. What I liked best is qualified support and no anooying adverts on my web page.

Jan 02, 2017 01:21
For such price - best option out there, so I can definitely recommend them to the ones who want to save money and have good services. Very polite support staff.

Jul 09, 2019 05:05
I am new to web hosting and Hostinger is my first and hopefully the last hosting provider. I started using it a few months ago. I have no problems since then.

Dec 30, 2016 10:45
My favorite web hosting provider.
No ads, service is uptime, speed is good.
Customeer succes team is professional - very recommended.

Dec 30, 2016 04:55
Très bien hébergeur. J'utilise les services d'Hostinger il y a deux ans et peut dire qu'ils sont vrais professionnels. Je peux les recommennder pour tous et pour toutes.

Dec 12, 2016 08:30
What is important for me is having reliable support. And they do have that. I will personally always chose a provider who lacks sth like speed, design, etc. but is always there to help their customers. Great quality, thanks. I know that my website is in great hands.

Dec 12, 2016 10:06
I never talk a lot and am always direct, so this review is not going to be an exception. Overall they’re doing a great job and make a great value for your money. Support staff works well and quick, my website loads fast and I never faced any major downtime. Also the UI is friendly. They give you everything that you need when building and developing a website.

Dec 12, 2016 04:02
Moved to Hostinger recently. Left my past host because it became part of this multinational hosting provider net and my started to load longer and longer. The support was unreachable. Now everything is back to normal and I’m actually saving money!

Dec 13, 2016 08:46
My blog is dedicated to traveling so I update it from various parts of the world. So I can say that even with terrible internet connection Hostinger works well, so I can recommend them to anyone.

Dec 13, 2016 10:26
I believe that you have to share your experiences when using any kind of product, so I always do that, doesn’t matter if it’s a good or a bad experience. This one is actually one of the few good reviews, since today everyone promises you a lot but usually don’t deliver on what they promise. They deliver on what they promise almost all the time (faced slight downtimes)

Dec 14, 2016 10:22
I've recently purchased their Plan1 for VPS and I already like it a lot, cloud infrstructure rocks! Used to use Shared hosting but now I've become good enough to use VPS.
My genuine advice to anyone who's advanced and knows their way around coding, to use VPS, faster and you need not to share your hosting space with anyone.

Dec 14, 2016 01:34
Nube here!
Pretty awesome, but I still get confused sometimes, good they have tutorials that help me! !the support staff rocks!!

Dec 15, 2016 03:40
very good.
I like cloud infrastructure
No downtime
Good support
easy to use cpanel
beginner friendly

Dec 11, 2016 07:31
laba vērtība
Vislabākā iezīme ir cena. Tas ir pieejams gandrīz ikvienam, un to es varu teikt, jo es nāku no valsts un ģimenes, kur pat pāris dolāru ir daudz naudas. Daudzas funkcijas palīdz jums izveidot vietni, lai tā izskatītos profesionāli, un automātiskā instalēšana padara to ātru. P.S. Apmācības lapa ir pārsteidzoša.

Dec 20, 2016 03:40
vislabāk manām vajadzībām
vienkārši un ērti lietojami. tas ir tieši tas, kas man vajadzīgs tīmekļa mitināšanas grom pakalpojumiem. Mana mazā vietne ar ģimenes attēliem izskatās kā galerija, un es to uzbūvēju bez prasmēm kodēt.

Dec 21, 2016 03:20
Patīkami!
Man patīk viņu pakalpojumi, cik lēti tie ir, tikai daži dolāri par mitināšanu piesaistīja manu uzmanību, tāpēc dodiet viņiem iespēju.
Tagad es esmu pārliecināts, ka iesaku tos praktiski ikvienam, kam nepieciešami tīmekļa mitināšanas pakalpojumi: ātrums ir labs, praktiski nav dīkstāves, un lietotāja iteface ir ļoti patīkama

Dec 22, 2016 02:32
Izcili
Es priecājos, ka pirms vairākiem gadiem atradu Hostinger, tagad esmu pārliecināts, ka viņi ir labākie. Kad es nejauši sabojāju savu vietni un izdzēsu dažus importat datus, viņu aģentiem tomēr izdevās tos novērst, kas man šķiet diezgan iespaidīgi. Paldies par pacietību un atbalstu, jūs esat labākais!

Dec 23, 2016 09:53
Labākā cena!
Thaks par Ziemassvētku darījuma publicēšanu un iespēju iegūt manu .xyz domēnu par 25 centiem. Tagad es varu būt redzams tiešsaistē un ieguldīt tikai ļoti maz naudas, lai sāktu pelnīt daudz naudas. Turpiniet veikt šādas akcijas!

Dec 30, 2016 12:01
Recomiendo Hostinger.es
Hola,

Llevo ya casi 1 año utilizando los servicios de hostinger.es y la verdad es que de momento no me ha presentado problēmas.

El servicio de soporte ha sido muy bueno

Dec 28, 2016 11:49
Good services for a good price, suitable for beginners.
Also I really like how easy it is to use the cpanel.
Still the thing I like most is the fact that they don't post ads on my page.

Dec 29, 2016 09:45
No ads = no nonsences. This company provides simple and afordable hosting, which I can recommend easily to anyone, especialy to those, who are new - very easy to use!

Dec 29, 2016 01:50
var ieteikt
izmantoja visas sava dalītā mitināšanas versijas: bezmaksas, premium un biznesa.
Pēdējais man visvairāk patīk ikdienas dublējumu dēļ, jo mana galva parasti ir mākoņos, un es to aizmirstu.

Dec 19, 2016 10:23
Labi
Iegādājies startera plānu melnās piektdienas laikā.
Riskēja, bet izrādās, ka tas ir piemērots iesācējiem.
Laba kvalitāte un ļoti ērti lietojama.
Par šādu cenu jūtas kā laimēt loterijā.

Vilaysak Hls

Jun 06, 2020 02:12
Incredibly love this company. exceptional customer service!

Rhoda Babatunde

May 18, 2020 12:08
I completely love your customer service. Every single Person that has attended to me has been great.

martins egbokhabho

May 18, 2020 01:07
Super fast service,and awesome technical support

Kamil Kirst

May 18, 2020 06:01
my site is down for the past 3 days and i'm yet to hear a word back from support, it might be the cheapest hosting service and that definatley shows with the support they offer

Swifty StatusConfirmed

May 19, 2020 01:51
I am very happy for the fact ( Lukas,Mantas,Sara ) instantly responded to my concerns. Let's say, I mean I could have bought domain from Godaddy or Namecheap or Bluehost. Hostinger is definitely a gem where the CS team knew I was frustrated with something. They chased me and helped me out. Instantly replied to my emails. Thats what special about Hostinger. Fck Godaddy and its Sugardaddy advertisements.

Laimonas Bieliauskas

May 20, 2020 12:33
Great service. Support is very helpful and available 24/7. We're based in almost all continents and always had timely replies on our queries. They should be charging a higher price for the quality they're providing as that is rare to find nowadays.

Andrea Lynch

May 20, 2020 02:47
I was surprised that it's so cheap and there is support. I had some issues with establishing a database connection and this problem was solved within 20 minutes. Thank you Lina for your great support, you deserved a raise!

Gregory Taylor

May 20, 2020 03:14
Support is brilliant. One of my mates recommended switching to Hostinger. Bloke was right you can't get better service at this price!

Michael George

May 23, 2020 10:33
actually 1 star is too much for such bad unprofessional hosting, they promote being cheap but in reality, their principles are cheap. Once you move to their servers, you will get massive support then done every day the site will face many issues, essential options not available, taking your business down with cold blood and ridiculous emoji smiles in useless support emails to whom you have to explain the issue hundred times until they say that no solution and we were happy 😊 to help you on nothing. finally, decided to move to my old host and guess what? they punished me by down my site with longest time possible and no solution and until now transfer not done and just stuck with nothing. the worst unprofessional company on earth.

Paul Salvidge

May 25, 2020 01:20
I've been with Hostinger now for about three years. I'm a small user and tried one of their free accounts before moving to a paid one. The service is always reliable and the support, from the support team, is first class. No matter how basic the question they always put it right and I am amazed by their knowledge when I raise questions I'd have thought was strictly beyond their scope. They do as they say and I've stayed with Hostinger because they are affordable, dependable and helpful.

William

May 23, 2020 08:54
The hpanel is easy to use and the two times when I needed help, the support team was very responsive. I have been using Hostinger for the last 6 months for my site (fullrunning.net)and I have no complaints. The guides are super helpful. The prices are good and I will definitely renew.

Nir Flyd

May 26, 2020 01:09
This is a scram hosting!!! Waist you money and your time!! Please guys don’t fall like me You don’t need any office to give costumer support then I don’t understand, everyone found a good reason for all problems because the virus.... that not professional

Himanshu

May 26, 2020 05:20
This 5 star is specific for the support provided by Aiste, she is very knowledgeable , pro-active and problem solver. Kudos to her.

Wordsfailingme

May 26, 2020 06:39
It is impossible to get a hold of anyone at Hostinger. Do NOT use them if you expect any support. Their live support on their site does not accept tickets . No matter what category you choose - even Sales: nope, it will not submit. They are going for a no support model which in hosting is just not possible. Also, I had paid for my hosting months ago but it still shows as unpaid on their site. Again not able to reach anyone via chat, mail, or phone to correct this. They are ghosts. I will be forced to file a chargeback with my card. I had support issues with them a few years ago but they were eventually resolved -- with a lot of snark and condescension. Really not happy to be entrusting my sites to an indifferent and unresponsive group of people. AVOID.

no one

May 27, 2020 10:05
Nice and realy fast and helpfull support. The website are loading fast and after klicking 15 min around with no plan in the Menu i understud how how the whole panel is working. The price for the next 4 years is very low but i dont now if i can pay after that the whole price (im just no shure). But everything else is great!

James

Jun 02, 2020 12:13
This company boast WP hosting and yet any WP issue such as being stuck in update mode is passed off as 'not their problem'. The support has been nice as far as it goes, but it's relatively useless. I'd just gone through the major hassle of moving my sites from another hosting catastrophe (MacHighway) and now I suppose I'll have to do so again. This is not a worthwhile effort - a waste of time if you've any need of support.

Señor Sativa

Jun 03, 2020 06:43
I had a 5 day nightmare with name.com so i cancelled them. I signed up with Hostinger and, BAM!, my website was up in 2hrs.... There customer service people were so cool, emailing me personal responses with solutions. I would give 5 stars if they would ease up on their upselling on the site and improve the Console. Make it more like Dreamweaver please.... Keep up the good work Hos!

Clarissa

Jun 04, 2020 07:10
I only just set up an account with Hostinger two days ago and already I had an issue (my end). The day after set up I decided I wanted to change my domain name slightly. I wrote to customer service via the form and got an email back minutes later. My customer support rep was Žygimantas and he was so helpful and patient with me. He walked me through all the steps and made everything clear. Feeling pretty happy I chose Hostinger now after deliberating over free accounts and other companies for weeks! Thanks :)

Mohamed Hassan

Jun 05, 2020 11:06
We have been using Hostinger for a number of years now and our experience with them is so far excellent. Our favourite feature is their proprietary system they call hPanel, which is comparable to the more common 26 years old cPanel. The "hPanel" has a friendly UI and is much more secure than cPanel, at least from our experience. Pricing is also very reasonable, so no complains there. Their customer service is slightly slow to reply, but usually reply within a reasonable time by email, if not immediately in the live chat. As for their uptime, it had issues about 3 years back, but now the uptime is almost 100%.

Niva Da

May 26, 2020 12:19
Very bad support I hope I can give -1 for their support. Struggling all day to get in touch with someone in the chat ... and when they answer they are not transparent, very slow and they don't explain anything (til NOW I have no answer for my issue). Don't use this Hostinger thing